Профил на: Арена Овергаз в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


Проектът Овергаз Арена е израз на стремежа на компанията да изгради Овергаз Общество, в което да осигури среда за активен, здравословен начин на живот и развитие на своите клиенти, служители и партньори, като изгради уникален по рода си спортен комплекс, предлагащ мултифункционална спортна услуга и достъп до спортни съоръжения на хора от различни възрастови групи.

Ние от Овергаз Арена смятаме, че правилното двигателното развитие на децата, както и приучаването им в дисциплина от най-ранна възраст, самоконтрол и желание за спорт е основен фактор за просперитета на една нация. Овергаз Арена следва да се превърне в център, където децата, съвместно с техните родители ще имат възможност да спортуват активно, да се ангажират в проекти по интереси, да формират общество изградено обединено около спорта, здравето и развитието на духа.

Овергаз Арена разполага с модерни ФИТНЕС, закрит БАСЕЙН, СПА ЦЕНТЪР със стая за релакс, джакузи и сауна,  ТЕНИС  КОРТ И СПОРТНА ЗАЛА. Провеждат се занимания по водна аеробика, Тае-бо, народни танци, Power Yoga, художествена гимнастика, модерен балет, спортни танци, танцово шоу, тибетска оздравителна йога.

Категории в които е регистрирана фирмата

ФИТНЕС - ТЕНИС - ТЕНИС НА КОРТ БАСЕЙНИ - ЗАКРИТИ ТАНЦИ - НАРОДНИ ТАНЦИ ДРУГИ - ТАЕ-БО ВОДНИ - ВОДНА АЕРОБИКА ЗА ДЕЦА -

Контакти на спортния клуб

Арена Овергаз
София, Младост 2, бул. "Александър Малинов", в сградата на "Българско школо"
02 428 2156

https://www.facebook.com/overgas.arena
Работно време:
Пн - Пт: 07:00 - 22:00; Сб - Нд: 09:00 - 20:00