Профил на: Балетна школа "Класик - М" в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


Балетна школа "Класик - М" е водеща балетна школа, посветана на най-малките артисти, правещи своите първи стъпки в балета.

Нашата основна цел е да развием музикалността, координацията и танцувалността, както и да изградим любов към изкуството.

Обучението се провежда от професионални балетни педагози с опит в работата с подрастващи, известни със своето добро отношение и отзивчивост към децата. Екип с опит, утвърждаващ ежегодно своя висок педагогически професионализъм.

Започнахме дейността си през 2000 г. в различни детски градини на гр.София, обучавайки малчуганите на основните стъпки от Класическия, Модерния балет и латиноамериканските танци.

Поради желанието на много от децата да продължат обучението си при нас и след завършването на детската градина, решихме да отворим врати на наша балетна школа.

Наши възпитанички са лауреати от конкурси /виж галерията/ и имат множество участия в различни концерти и телевизионни предавания.

Балетна школа "Класик - М" предлага за Вашите деца обучение по:
- Класически балет
- Модерен балет

Заниманията са предназначени за начинаещи и напреднали. Провеждат се два пъти седмично /по 60 мин./ между 17:30 и 19:30 часа, като участниците се разпределят в различни групи съобразно възрастта и уменията им.
След 17-ти Септември започва организирането на групи за балет за възрастни от 19:30 до 21:00ч. всеки понеделник и сряда.

Възможни са индивидуални програми за обучение и подготовка на кандидати за Националното училище за танцово изкуство.

- Извън пределите на  школата, Балетна школа "Класик - М" работи и с множество частни, държавни детски градини и училища на територията на гр. София. За повече информация влез в меню "ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА"
- Балетна школа "Класик - М" разполага със собствен спортно-танцов център, в който освен с модерна и уютна зала /в която се провеждат занимания по БАЛЕТ и ЙОГА/  има  масажно студио и сауна. За повече информация влез в меню "ЗА ВАС РОДИТЕЛИ"

Категории в които е регистрирана фирмата

ЙОГА - ТАНЦИ - ЗА ДЕЦА, KЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ, МОДЕРЕН БАЛЕТ ЗА ДЕЦА - ТАНЦИ, ЙОГА

Контакти на спортния клуб

Първа Балетна школа
София, Студентски град, ул. "Проф. д-р Димитър Добрев" 8, вх. А, ет.2 ( зад УНСС)
0885/07-07-87

http://www.classicm-bg.com/
https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BA-%D0%9C/219184151509954?fref=ts
Работно време:
по график

Втора Балетна школа
София, Манастирски ливади, "Околовръстен път" №27, БЦ „Земята и хората“ /срещу Макдоналдс и ОМВ, преди отбивката за бул. "България"/
0885/07-07-87
Работно време:
по график