Профил на: ФитКидс® – детски фитнес и спортен клуб в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


FitKids® е детски спортен клуб от ново поколение, посветен на развитие на двигателните умения при децата. FitKids предлага забавни и вълнуващи фитнес и гимнастически курсове за деца на възраст от 2  до 12 години, както и организиране на партита и специални занимални.

ФитКидс спорт за деца. За всеки етап от развитието на вашето дете са изготвени специални програми изпълнени с много движения, музика, колективно обучение и забавления. Програмите за всяка възрастова група са създадени, така че да подготвят детето за следващия етап от неговото развитие. Децата напредват със собствено темпо и развиват своята увереност с всяко ново умение.

Разгледайте нашите програми и ще намерите най-подходящата за вашето дете. Предлагаме ви да се възползвате от Безплатния Начален Час. Той ще ви даде отлична възможност да видите как FitKids може позитивно да промени живота на детето ви и на вас самите. 

Програми:

- Гимнастика - за възрастови групи: деца 2-3 год. и 3-5 год.

Фитнес - за деца 4-8 год.

- Активни игри (Развитие на основни спортни умения - футбол, баскетбол, волейбол, хокей, голф, американски футбол и др.)

Ритмична гимнастика - деца 3-5 год.

- Йога за деца и родители 

- Бейзбол - момчета и момичета от 4 до 8 год.

- Хип-хоп и модерни танци - момчета и момичета от 6 до 10 год.

- Капоейра над 8 г.

 

Категории в които е регистрирана фирмата

ФУТБОЛ - ФИТНЕС - ВОЛЕЙБОЛ - БАСКЕТБОЛ - БЕЙЗБОЛ - ЙОГА - ЗА ДЕЦА ТАНЦИ - ЗА ДЕЦА, НАРОДНИ ТАНЦИ, ЛАТИНО ТАНЦИ, МОДЕРНИ ТАНЦИ, ХИП-ХОП, MTV DANCE ДРУГИ - ГИМНАСТИКА, КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА, БОЙНИ ИЗКУСТВА ЗА ДЕЦА - ТАНЦИ, ЙОГА, ЛАГЕРИ, БОЙНИ ИЗКУСТВА

Контакти на спортния клуб

ФитКидс® – детски фитнес и спортен клуб
София, Лозенец, ул. "Крум Попов" 56-58 (на ъгъла с ул. "Лозенец"), ет. 3
02/ 878 04 96
0899 837 194

http://fitkids.bg/
http://www.facebook.com/www.fitkids.bg
Работно време: