Профил на: Фитнес център Йова Спорт в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/

Фитнес център “ЙОВА СПОРТ” към Съюза по аеробика, е създаден през 1990 г. За този период той се утвърди като един от най-добрите и водещи центрове, благодарение на непрекъснатото подобряване квалификацията на работещите тук инструктори. За да сте в крак с времето постоянно се стремим да въвеждаме в графика на заниманията новите тенденции в развитието на аеробиката. Хилядите клиенти преминали през тези години са показател за качеството на работата и усилията, които полагаме, за да се чувствате добре.

Имаме удоволствието да се погрижим изцяло за Вашето здраве и комфорт с предлаганите от нас различни услуги – занимания по аеробика в различни стилове, аеробика за деца, каланетика, пилатес, Zumba, народни танци, комбинирана гимнастика, Брейк, Брейк - детска група, Боди уърк Стречинг, Степ боди уърк, Степ микс, Аеро микс, зала за бодибилдинг, смесена сауна и козметичен салон.

Категории в които е регистрирана фирмата

ФИТНЕС - ЙОГА - POWER YOGA ТАНЦИ - ЗА ДЕЦА, НАРОДНИ ТАНЦИ ДРУГИ - АЕРОБИКА, КАЛАНЕТИКА, КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА, ПИЛАТЕС, ФИТБОЛ, ЗУМБА ЗА ДЕЦА -

Контакти на спортния клуб

Фитнес център Йова Спорт
София, Гео Милев, Зала „Универсиада”, бул. „Шипченски проход” №2 (входът е на гърба на залата от към Външно министерство)
02 873-75-72
0887 372 706

http://yovasport.com/
Работно време: