Профил на: Конна база „Ген. Крум Лекарски“ в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


Конна база „Ген. Крум Лекарски“ в гр. Божурище  се намира на 6 км от гр. София. Обновеният център се разполага на територия от 150 дка  на мястото на старата конна база, в който ще откриете просторна и светла конюшня, от които прозорци конете ще Ви поздравят.
За пълния комфорт на конете е осигурен специален солариум и въртележка. За повишаване качеството на тренировките по езда на разположение са  три открити плаца с иновативна за страната ни настилка и два закрити манежа.
Освен в боксовете конете отдъхват и в просторните падоци сред природата. След уроците по езда на възрастните, заниманията на  децата в първия пони клуб в България и изтощителните тренировки на професионалистите, всички те разпускат заедно в уютното кафе на базата, в което се организират рожденни дни, фирмени партита и други мероприятия.
В административната сграда се намират офисите, касата, както и  съблекалните и баните, предназначени за посетителите.  Екипът от треньори и гледачи ще се погрижат за доброто прекарване на Вас  и на  Вашия кон на конната база.

Освен това базата предлага "Пансион за коне". Всички наематели ползващи услугата „Пансион за коне” могат да се възползват и от следните съоръжения - солариум,  вътрележка за коне и машина за пресоване на фураж.

Училище по езда - В него всеки възрастен, който иска да се качи на кон и да изживее неповторимата емоция от контакта с животното, има възможността да го направи при най-добрите професионалисти в областта и на добре обучените коне. Нашите треньори ще Ви инструктират за  правилата за безопасност, вътрешния ред на базата и ще Ви въведат в света на конете.

Категории в които е регистрирана фирмата

КОННА ЕЗДА - ЗА ДЕЦА - КОННА ЕЗДА ТИЙМБИЛДИНГ -

Контакти на спортния клуб

Конна база „Ген. Крум Лекарски“
гр. Божурище, -
0888 613 707 , 0888 610 544

http://konnabaza-bojurishte.com
https://www.facebook.com/pages/K%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD-%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8/176361129066228
Работно време: