Профил на: Конна база Тангра в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


КОННА БАЗА „ТАНГРА“ ВИ ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

КОННА ЕЗДА
За начинаещи – ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА – индивидуално, от 3 годишна възраст, много опитен инструктор, добре запознат с детската психология.
За напреднали – ЕЗДА СРЕД ПРИРОДАТА – индивидуално и в група, макс. от 3-ма ездача

ОБУЧЕНИЕ НА КОНЕ

ОБЯЗДВАНЕ. Обяздване се наричат първите упражнения на коня под седло. Началните знания са основата върху,която се гради следващото обучение. Важен е първият контакт между човека и коня.
ЕЗДА. Работата под седло развива и усъвършенства уменията на всеки ездитен кон. Ездата е спойката между ездач и кон. Доверието е основният елемент на тази симбиоза.

ПАНСИОН ЗА КОНЕ

Конната база предлага пълен пансион за вашите коне. Базата разполага със самостоятелни боксове, в които се подържа добра хигена. За конете се грижат професионални гледачи-24 часа в денонощието, ветеринарен лекар и специалист, грижещ се за  ортопедичната подръжка на копитата на конете. Пълноценна храна

ТРАНСПОРТИРАНЕ НА КОНЕ

Конна база Тангра  разполага с възможности за транспорт на един или два коня едновременно, в страната и в чужбина. По време на транспортирането се подсигурява постоянна грижа за коня от професионални гледачи.

ПРАЗНУВАНЕ НА РОЖДЕН ДЕН СРЕД ПРИРОДАТА С ЕЗДА НА КОН

Категории в които е регистрирана фирмата

КОННА ЕЗДА - ЛЕЧЕБНА ЕЗДА ЗА ДЕЦА - КОННА ЕЗДА

Контакти на спортния клуб

Конна база Тангра
с. Кокаляне, в.з. „Китката“, ул. „Слатин дол“
089 991 7585
https://web.facebook.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B0-189772481058289/?_rdr
Работно време: