Профил на: Школа по танци VeroniQue в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


В Школа по танци VeroniQue се изучават класически балет, модерен и джаз балет, контемпорари денс и характерни танци. Групите са за малки и големи, като те са съобразени спрямо възрастта и напредналостта на танцуващите. Обучението се извършва спрямо утвърдените методики и последни стилови тенденции и техники за дадения стил. Групите представят наученото на годишните концерти, представления, участия и фестивали всяка година.

От декември 2013 година отвори врати и новата зала на школата в центъра на град София. Направена с огромно желание, тя е мястото, където се случва магията. Най-важното за нас е да се чувствате като у дома, да се радвате и да обичате това, което правите, да напредвате и заедно да постигаме успехи, като едно голямо и задружно танцово семейство! Вашия напредък, удовлетворение и успехи са нашето щастие!

Школата предлага групови занимания, индивидуални уроци, интензивна подготовка за състезания и изпити, подготвяне на първи сватбен танц, танцова програма за вашия празник или събитие, тийм билдинги, зала за танци под наем и други.

Нашият екип е от квалифицирани специалисти в областта на танца, обичащи всеки миг прекаран в залата. Занимаваме се и с подготовката на първи сватбен танц,
поставяне на хореографии за участия и отдаване на зала за танци под наем за различни събития и занимания.

Категории в които е регистрирана фирмата

ТАНЦИ - СПОРТНИ ТАНЦИ, KЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ, МОДЕРЕН БАЛЕТ ЗА ДЕЦА - ТАНЦИ ТИЙМБИЛДИНГ -

Контакти на спортния клуб

Школа по танци VeroniQue
София, Център, ул. "20-ти април" 13, ет. 2 (между пл. Руски паметники пл. Македония, в безистена)
0883 427 650, 0883 427 650

http://veronique-bg.com
https://web.facebook.com/veroniquedanceschool/
Работно време:
пн-нд: 10:00 - 21:00