Профил на: Спортен клуб Академика Джим в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


Академика Джим е модерен спортен център със съвременно оборудване и интериор, който е разположен на комуникативно и лесно достъпно място в кв. Гео Милев.

Той радва своите клиенти с много нови предложения, конкурентни цени, удобството за ползване на безплатен паркинг, богат избор от тренировъчни програми и релаксиращи процедури. Целта на Академика Джим е да осигури на своите клиенти всичко необходимо за активна почивка и спорт, като:

- предоставя най-съвременни програми в областта на фитнеса

- осигурява високо ниво на обслужване

- създава истинска спортна атмосфера 

Спортен клуб Академика Джим разполага с фитнес зала, оборудвана с модерни кардио и силови уреди. В него се предлага голямо разнообразие от групови тренировъчни програми като аеробика, пилатес, зумба, народни танци, канго джъмп, спининг, кондиционни тренировки и др. Тренировките са съобразени с индивидуалните желания на клиентите и се провеждат от професионални инструктори с висока степен на квалификация в областта на фитнеса, аеробиката и танците.

Категории в които е регистрирана фирмата

ФИТНЕС - ЙОГА - КЛАСИЧЕСКА ЙОГА, ЙОГА СТРЕЧИНГ, POWER YOGA ТАНЦИ - НАРОДНИ ТАНЦИ, KЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ, MTV DANCE ДРУГИ - АЕРОБИКА, КАЛАНЕТИКА, КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА, СПИНИНГ, ПИЛАТЕС, ЗУМБА, KANGOO JUMPS

Контакти на спортния клуб

Спортен клуб Академика Джим
София, Гео Милев, бул. "Цариградско шосе" 125, сграда 1
02/4703008
0877418856

http://www.academicagym.com
https://web.facebook.com/GymAcademica/
Работно време:
пн-пт: 07:00 - 22:00; сб-нд: 08:00 - 22:00