Профил на: A-team в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


Сдружение A-Team обединява различни екстремни спортове като по този начин целим да покажем на хората един алтернативен начин на живот – живот, който е същевременно здравословен, еко-съобразен и изпълнен с екстремни изживявания и незабравими моменти – нещо за което всички мечтаят, но малцина постигат. Отборът се състои от реализирани и отдадени професионалисти.

Сдружение А-теам е създадено през 2006 година.

Основните дейности на сдружението са:

- развитието и утвърждаването на физическата култура и спорта

- разпространението и популяризирането сред членовете и всички други желаещи на спортовете: Уиндсърф, SUP, Сноуборд, BMX, Скейтборд, Хавайски Сърф, Ски, Лонгборд и други, като средство за духовно и физическо развитие, опознаването на световните тенденции в развитието на тези спортове, подготовка, спортни постижения, екипировки и други.

- организиране на състезания, демонстрации и презентации в тази област,

- организиране и провеждане на спортни (летни и зимни) детски и младежки лагери и курсове за запознаване на членовете и всички други желаещи. 

Категории в които е регистрирана фирмата

ЗИМНИ - АЛПИЙСКИ СКИ, ЕКСТРЕМНИ СКИ, СНОУБОРД ЕКСТРЕМНИ - УИНДСЪРФ ДРУГИ - ВОДНИ - ПЛУВАНЕ, ЗА ДЕЦА, ВЕТРОХОДСТВО, УИНДСЪРФ, СЪРФ ПЪТЕШЕСТВИЯ - ПЛАНИНСКИ ЗА ДЕЦА - ЛАГЕРИ, СКИ И СНОУБОРД ТИЙМБИЛДИНГ -

Контакти на спортния клуб

A-team
София, Княжево, ул. "Прохлада"
0888440059

http://a-team.bg
https://web.facebook.com/Ateam-Xchallenge-583115568436147/
Работно време:


Сърф училищe Арапя
гр. Царево, къмпинг "Арапя" - среден плаж
0888440059
Работно време:


Горски парк за екстремни спортове
гр. Царево, Горски парк
0888440059
Работно време: