Профил на: Фитнес и скуош клуб "Тотал Спорт" в каталога за спортни занимания http://sportiada.com/


"Тотал Спорт" предлага голямо разнообразие от спортни, възстановителни и релаксиращи услуги, съобразени с нуждите, интересите и потребностите на хора от най-различни възрастови групи. Нашите клиенти са както петгодишни деца, така и хора от третата възраст.

Клубът се намира само на 500 м. от Централния градски площад и се помещава в масивна триетажна сграда от началото на XX век - бивш тютюнев склад, на обща площ от 3200 кв.м. Изцяло климатизиран, центърът разполага с всичко необходимо за спорт и приятно прекарване на свободното време. Това, на което залага мениджмънта на клуба, са професионалното спортно оборудване от водещи производители, сертифицирани инструктори, които предлагат спортни услуги в крак със световните тенденции, коректно обслужване и високо ниво на хигиена. В клуба работят общо 15 инструктори - фитнес, спининг, бокс тренировки, табата, HIIT, тае-бо, йога, пилатес, латино танци, скуош, функционални и кръгови тренировки, които постоянно се обучават, развиват и усъвършенстват в своята област с цел да предлагат максимално качество и разнообразие на услугите, които предоставят на своите клиенти. Част от заниманията, които се предлагат, са адаптирани от тях специално за деца.

Програмата „Тотал Нутри“, провеждана във фитнес и скуош клуб „Тотал Спорт“ следва изцяло принципите за балансирано хранене, създадени от Националния център за опазване на общественото здраве и Българското Научно дружество за Хранене и Диететика. В двигателно отношение е съобразена с физиологичните и функционални особености на организма и е под контрола на системата наречена Кинезитерапия.
Центъра предлага различни масажи и терапии, сауна, солариум, протеинов бар, корт и инструктор за скуош.

Категории в които е регистрирана фирмата

ФИТНЕС - ЙОГА - ТАНЦИ - ЛАТИНО ТАНЦИ ДРУГИ - АЕРОБИКА, СПИНИНГ, ПИЛАТЕС, ТАЕ-БО, БОЙНИ ИЗКУСТВА, СКУОШ ЗА ДЕЦА -

Контакти на спортния клуб

Фитнес и скуош клуб "Тотал Спорт"
Пловдив, ул. "Екзарх Йосиф" 13
(032) 62 51 51
0878 198 136

http://www.totalsport-bg.com
http://www.facebook.com/pages/Total-Sport-Fitness-Squash/103360631317
Работно време:
Пон.-Пет. 06:30 - 22:00; Събота 08:00 - 15:00; Неделя - почивен ден